Våra tjänster:

 • Service

  s1

  Välkommen till oss när det är dags för service. Vi har tillgång till en databas därifrån vi hämtar information om vad som ska göras vid varje specifik miltal för varje bilmärke och modell. Du får självklart ett påskrivet och stämplat serviceprotokoll där det framgår vad vi har kontrollerat eller bytt på bilen.

 • Diagnos

  d1

  Välj en verkstad med felsökningsverktyg. Moderna bilar är fulla av elektronik. Våra bilmekaniker använder diagnosutrustning med multidiagnosverktyg för att säkerställa att alla enheter och komponenter är kompletta. Vi på GH Motor arbetar med rätt utrustning och vår personal utbildas löpande för att vi ska klara av att göra en korrekt felsökning och reparation. Det spelar en avgörande roll för att felet ska kunna åtgärdas på rätt sätt.

 • Reparation

  r1

  Vi använder original reservdelar och våra bilmekaniker har stor erfarenhet och kan hjälpa dig med allt inom underhåll och reparation för alla bilmärken. Hos oss får du alltid garanti på utfört arbete och reservdelar och du kan vara säker på att få minst lika bra service som på en märkesverkstad.

 • Däck

  d2

  Det finns en oerhörd bredd och variation på däck och priser vilket kan göra det väldigt svårt att välja. När man väljer att köpa nya däck är det viktigt att välja däck som är anpassade för det nordiska klimatet. Vi rekommenderar dig att alltid välja kvalitet före pris. Säkerhet på vägen är viktigt!

Våra partners:

http://www.hoffstenmotor.se
http://www.dackskiftarna.se/